ЛЕКАРСКИ УВЕРЕНИЈА
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

ЛЕКАРСКИ УВЕРЕНИЈА 

 

ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ ЗА ВОЗАЧИ
800 денари.
ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ ЗА ПОСЕДУВАЊЕ И НОСЕЊЕ ОРУЖЈЕ
2000 денари.
ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ПЛОВЕН ОБЈЕКТ
1200 денари.
ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
800 денари.
ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ ЗА ДРЖАВЈАНСТВО
800 денари.
ЛЕКАРСКО УВЕРЕНИЕ ЗА ПОСВОЈУВАЊЕ ДЕТЕ ( СТАРАТЕЛСТВО )
800 денари.

 


МЕДИЦИНА НА ТРУД


 

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)