КАБИНЕТ ЗА ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА 

 

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ:
++ 389 (0)78 259 364

 

Специјалистички преглед и физикален третман со современа апаратура:

Електротерапија – галванска струја, електрофореза со медикамент, дијадинамски струи, интерфернтни струи, ТЕНС, вакум терапија;
Сонотерапија – терапија со ултразвук;
Термотерапија – инфрацрвена ламба;
Парафинотерапија;
Криотерапија;
Фототерапија – ласер;
Магнетна терапија;
Терапија со ударни бранови (Shock wave therapy);
Индивидуален третман со кинезитерапевтски вежби на одреден дел од телото;
Работна терапија.

 


СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ


 

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)