КАБИНЕТ ЗА ПСИХИЈАТРИЈА
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

ПСИХИЈАТРИЈА 

 

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ:
++ 389 (0)2 2657 064

 

Комплетен психијатриски преглед и третман
Психотерапија и советување за:
Деменции;
Болести на зависност;
Психотични состојби;
Депресии и други состојби на промена на расположението;
Анксиозност, паника и други растројства предизвикани од стрес;
Несоница и други бихејвиорални синдроми;
Растројства на личност.

 


СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ


 

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)