КАБИНЕТ ЗА ПСИХОЛОГИЈА
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

ПСИХОЛОГИЈА 

 

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ:
++ 389 (0)2 2657 012

 

Психолошко советување и психотерапија:

Психотерапија при конкретни психички состојби и невротски нарушувања: анксиозност, панични напади, опсесивно-компулсивни растројства, депресија, фобии;
Пост-трауматско стресно растројство;
Хроничен стрес;
Поддршка за личен раст и развој – откривање капацитети и потенцијали на личноста;
Разрешување животни кризи и предизвици (семејни, кариерни ..);
Психосоматски растројства.

 

Психолошко тестирање за психодијагностика:

Психолошко тестирање на органицитет;
Психолошко тестирање на личност.

 


СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ


 

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)