КАБИНЕТ ЗА УВО, НОС И ГРЛО
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

УВО, НОС И ГРЛО 

 

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ:
++389 (0)2 2657 032

 

Комплетен преглед на уво, нос и грло за сите возрасти;
Ендоскопска дијагностика за болести на уво, нос и грло;
Испитување слух;
Тимпанометриски иследувања;
Испирање уши;
Отстранување туѓи тела;
Локален третман на болестите на ушите, носот и грлото.

 


СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ


 

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)