СТРУЧНИ ТЕМИ
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

СТРУЧНИ ТЕМИ

д-р Галина Наќеска,

специјалист дерматовенеролог

д-р Билјана Бундевска,

специјалист оториноларинголог

д-р Љубица Божиновска - Митровска,

специјалист оториноларинголог

д-р Лидија Лазареска,

специјалист офталмолог

д-р Галина Наќеска, 

специјалист дерматовенеролог

д-р Галина Наќеска, 

специјалист дерматовенеролог

д-р Љубица Божиновска - Митровска,

специјалист оториноларинголог

д-р Лидија Лазареска,

специјалист офталмолог

д-р Билјана Бундевска,

специјалист оториноларинголог

м-р сци. д-р Дарко Јанкоски,

специјалист по медицина на трудот

магистер на науки по јавно здравство

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)