НОВОСТИ
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

ЈЗУ Поликлиника “Железара” подржано од Алкалоид КОНС изминатиот викенд ( 24.06.2023 ) спроведе успешна акција за скрининг на населението во населбата Автокоманда со цел – превенција од болести на срцето и крвните садови и ракот на кожата.

 Беа извршени околу 200 интернистички и дерматолошки прегледи ( бесплатно мерење на крвен притисок, шеќер во крв и дермоскопија ). Завидната бројка на граѓани кои покажаа интерес за акцијата јасно укажува за успешноста на истата и секако постигнување на целта во однос на подигнување на свеста на луѓето за сопственото здравје. Прегледите ги извршија специјалисти по интерна медицина и специјалист по кожни болести од Поликлиниката Железара.

ЈЗУ Поликлиника “Железара “ секогаш се труди да биде на чекор поблиску до граѓаните грижејќи се за нивното здравје преку услугите кои ги нуди :

 • Интернистички прегледи
 • Очни прегледи
 • Кожни прегледи
 • Прегледи за уво, нос и грло
 • Невролошки прегледи
 • Психијатриски прегледи
 • Медицина на труд
 • Рентгенолошки иследувања
 • Лабораторија
 • Физикална терапија
 • Психолог
 • Ехо дијагностика

 

Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)