ПОЧЕТНА
Е-ПОШТА
contact@jzuzelezara.mk
ТЕЛЕФОН
++ 389 (0)2 2657 051

Пребарајте на нашата веб страна

 • ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЖЕЛЕЗАРА

  ЈЗУ ПОЛИКЛИНИКА ЖЕЛЕЗАРА

 • СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ

  СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ

 • МЕДИЦИНА НА ТРУД

  МЕДИЦИНА НА ТРУД

 • ЗАШТИТА ОД СОНЦЕ ВО ДЕТСКА ВОЗРАСТ

  ЗАШТИТА ОД СОНЦЕ ВО ДЕТСКА ВОЗРАСТ

  д-р Галина Наќеска, специјалист дерматовенеролог ПОВЕЌЕ
 • АЛЕРГИСКИ РИНИТ – ПОСЛЕДИЦА НА МОДЕРНОТО ЖИВЕЕЊЕ!

  АЛЕРГИСКИ РИНИТ – ПОСЛЕДИЦА НА МОДЕРНОТО ЖИВЕЕЊЕ!

  д-р Билјана Бундевска, специјалист оториноларинголог ПОВЕЌЕ
 • РИНОСНУЗИТИС – ПРИЧИНИ, СИМПТОМИ, ДИЈАГНОЗА И ТРЕТМАН

  РИНОСНУЗИТИС – ПРИЧИНИ, СИМПТОМИ, ДИЈАГНОЗА И ТРЕТМАН

  д-р Љубица Божиновска - Митровска, специјалист оториноларинголог ПОВЕЌЕ
 • АЛЕРГИСКИ КОЊУКТИВИТИ – ПРИЧИНИ, СИМПТОМИ И ЛЕКУВАЊЕ

  АЛЕРГИСКИ КОЊУКТИВИТИ – ПРИЧИНИ, СИМПТОМИ И ЛЕКУВАЊЕ

  д-р Лидија Лазареска, специјалист офталмолог ПОВЕЌЕ
 • МАЛИГЕН МЕЛАНОМ

  МАЛИГЕН МЕЛАНОМ

  д-р Галина Наќеска,  специјалист дерматовенеролог ПОВЕЌЕ
 • АКНИ

  АКНИ

  д-р Галина Наќеска,  специјалист дерматовенеролог ПОВЕЌЕ
 • СЕКРЕТОРЕН ОТИТИС МЕДИЈА (СОМ)

  СЕКРЕТОРЕН ОТИТИС МЕДИЈА (СОМ)

  д-р Љубица Божиновска - Митровска, специјалист оториноларинголог ПОВЕЌЕ
 • МИОПИЈА ИЛИ КРАТКОВИДОСТ – СИМТОМИ, ПРИЧИНИ, ЛЕКУВАЊЕ

  МИОПИЈА ИЛИ КРАТКОВИДОСТ – СИМТОМИ, ПРИЧИНИ, ЛЕКУВАЊЕ

  д-р Лидија Лазареска, специјалист офталмолог ПОВЕЌЕ
 • ТИНИТУС ИЛИ ЗУЕЊЕ ВО УШИТЕ – ЗВУК ВО ТИШИНАТА!

  ТИНИТУС ИЛИ ЗУЕЊЕ ВО УШИТЕ – ЗВУК ВО ТИШИНАТА!

  д-р Билјана Бундевска, специјалист оториноларинголог ПОВЕЌЕ
 • ЗДРАВЈЕ НА РАНЛИВИ (ВУЛНЕРАБИЛНИ) ГРУПИ РАБОТНИЦИ

  ЗДРАВЈЕ НА РАНЛИВИ (ВУЛНЕРАБИЛНИ) ГРУПИ РАБОТНИЦИ

  м-р сци. д-р Дарко Јанкоски, специјалист по медицина на трудот магистер на науки по јавно здравство ПОВЕЌЕ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13

 

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ УСЛУГИ

 

OCHNI BOLESTI   INTERNA-MEDICINA   DIJABET   NEVROLOGIJA   PSIHOLOGIJA   PSIHIJATRIJA   UVO NOS GRLO   FIZIKALNA-MEDICINA   KOZNI-BOLESTI   RENTGEN   LABORATORIJA  

 

МЕДИЦИНА НА ТРУД

 

ZDRAVST-PREGLEDI   LEKARSKI-UVERENIJA    
Контакт информации

 

BANER WEB

   
ул. 16-ТА МАКЕДОНСКА БРИГАДА БР. 18
1000 СКОПЈЕ
++ 389 (0)2 2657 051 / информации
++ 389 (0)2 2657 000 / директор
contact@jzuzelezara.mk
Локација

 

СОГЛАСНОСТ ЗА КОЛАЧИЊА (COOKIES)

Интернет страната www.jzuzelezara.mk може да користи т.н. колачиња (cookies) за да се подобри прелистувањето, да се зачуваат одредени кориснички поставувања и да се поедностави интеракцијата со одредени делови на страната.

Интернет пребарувачот на посетителот на страната може да биде нагоден да ги одбива колачињата, односно да предупредува за нивното појавување, а тие во секој момент можат да се избришат од уредот на посетителот.

Во некои случаи, колачињата се потребни за правилно функционирање на интернет страната.

Изберете дали се согласувате да се користат колачиња (cookies)